Aangifte-app van politie registreert modus operandi

De politie ontwikkelde in opdracht van landelijk programma HIC de MEOS aangifte woninginbraken app (MEOS AWI) met daarin extra aandacht voor het registreren van woninginbraken.

Al ruim 30.000 agenten werken met de MEOS aangifte woninginbraken app. Deze innovatieve app verhoogt de kwaliteit van aangiftes en verlicht de administratieve druk bij agenten. De app helpt ook PKVW-bedrijven, preventieadviseurs en gemeenten om inzicht te krijgen in de modus operandi.

Politie ontwikkelde in opdracht van landelijk programma HIC de MEOS aangifte woninginbraken app (MEOS AWI) met daarin extra aandacht voor het registreren van woninginbraken. Meos staat voor Mobiel Effectiever Op Straat.

Arend-Jan Popijus, projectleider van de politie en oud preventieadviseur, vertelt in een interview met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) hoe de MEOS AWI bijdraagt aan de registratie van modus operandi.

Deel dit bericht