Prijs voor meest innovatieve PKVW-product 2018

Tijdens de Veilig Wonen Dag op woensdag 3 oktober zijn de prestigieuze prijzen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) uitgereikt. Een van de prijzen werd uitgereikt aan het bedrijf met het meest innovatieve PKVW-product 2018.

Goed hang-en-sluitwerk

Het winnende product betreft een scharnierblad waarvan de knoop aan de boven- en onderzijde uit één geheel bestaat, namelijk de RVS Kogelstiftpaumelles SKG*** van Dulimex.

Innovatie is van belang om woninginbraken tegen te gaan

De doorontwikkeling van hang-en-sluitwerkproducten is belangrijk, omdat wanneer een woning beschikt over innovatief en goedgekeurd hang-en-sluitwerk, het aantal inbraken blijft dalen. Het is en blijft natuurlijk belangrijk dat een en ander ook op de juiste wijze wordt gebruikt door de bewoner. Met behulp van de PKVW-prijzen stimuleren het CCV – eigenaar van het Politiekeurmerk Veilig Wonen – en de branches VERTAZ en VHS de markt om hoog in te zetten op inbraakpreventie door technische innovaties en serviceverlening.

Deel dit bericht