PKVW-stand goed bezocht op VvE-dag Den Bosch

VVE beurs Den Bosch

PKVW-stand goed bezocht op VvE-dag Den Bosch

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) was donderdag 25 oktober 2018 aanwezig op de Vereniging van Eigenaars Dag van VVE-Belang in 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Bij de stand van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) konden de bezoekers terecht voor informatie over veilig wonen.

Veilige wooncomplexen

Het was druk bij de stand en veel bezoekers wisten de stand van het Politiekeurmerk te vinden. Bij de PKVW-stand geven het CCV , certificatie- en inspectie-instelling CB&V en een lokaal PKVW-bedrijf informatie over veilige wooncomplexen én uiteraard het Politiekeurmerk. In Den Bosch stond erkend PKVW-bedrijf de Sleutelspecialist paraat om vragen te beantwoorden rondom technische vraagstukken over beveiliging.

Veiligheidsscan winnen

De bezoekers kunnen ook 1 van de veiligheidsscans winnen ter waarde van € 700. Andere onderwerpen die op deze beurs aan bod komen zijn onderhoud en beheer, verzekeringen en energiebesparing.

VvE-dag

De VVE-dag is komende tijd in meer steden. In Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Arnhem, Utrecht, Maastricht, Haarlemmermeer en Den Haag is het CCV/CB&V aanwezig. De toegang tot de bijeenkomsten is gratis, maar die in Groningen, Eindhoven en Arnhem zijn al uitverkocht.

Deel dit bericht