Voorkom woninginbraak met de PKVW-informatiewagen

Tijdens de donkere dagen neemt de kans op woninginbraak toe. Niet heel vreemd, omdat inbrekers in het donker minder opvallen en daarnaast kunnen zij op hun beurt goed zien of de bewoners thuis zijn of niet. Het goede nieuws is dat daar wat aan te doen is. De PKVW-informatiewagen helpt bewoners (in Midden-Nederland) om een inbraak in hun woning te voorkomen.

Gemiddeld is een inbreker minder dan een minuut bezig om een woning binnen te dringen. Duurt het langer om binnen te komen, dan zoeken ze liever een ander huis. Reden genoeg om maatregelen te nemen volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Naast het monteren van gecertificeerd hang-en-sluitwerk is het minstens net zo belangrijk om de sloten te gebruiken. Even de deur uit? Draai de boel op slot!

De PKVW-informatiewagen denkt met bewoners mee. Een gemeente kan de PKVW-informatiewagen inhuren om inwoners te informeren over woninginbraken.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje!

Benieuwd wat de PKVW informatiewagen voor jouw gemeente kan betekenen? Kom zelf kijken en ervaren. Neem voor meer informatie  contact op met PKVW-adviseur Maarten van Weel. Het programma van de wagen voor de komende dagen:

Vrijdag 07-12-2018  van 13.00 – 16.00 uur Gemeente Gooise Meren, Naarden E. de Bruijnstraat Ja
Zaterdag 08-12-2018 van 10.00 – 16.00 uur Gemeente Gooise Meren, Bussum, Wilhelminaplantsoen Ja
Zaterdag, 15-12-2018 van  10.00 -16.00 uur Gemeente Huizen, Plein 2000 thv de Bieb Ja

Deel dit bericht