Voorlichting over beveiliging bij VvE-belang

Voorlichting over beveiliging bij VvE-belang door heel Nederland

Stichting VvE-belang organiseerde de afgelopen maanden bijeenkomsten door heel het land voor bestuurders van Verenigingen van Eigenaren (VvE). Het CCV en CB&V waren op meerdere locaties vertegenwoordigd met een lokaal PKVW-bedrijf om voorlichting over beveiliging te geven aan de bezoekers. En met succes. Een aantal korte terugblikken per locatie: van Maastricht tot Den Haag en alles wat daar tussen ligt.

Den Bosch – 25 oktober 2018

In congrescentrum Den Bosch prepareerden Susanne Schat van het CCV en sleutelspecialist Niek Jansen de PKVW-stand. Schat: “Het is een mooie beurs en natuurlijk ook een ‘in-de-watten-leg-dagje’- voor alle VvE’s.” Jansen is het daarmee eens en vult aan: “De dag is mij goed bevallen.”

Apeldoorn – 29 oktober 2018

In Apeldoorn stonden André van Gestel van CB&V en Jorg Pol van Alert Inbraakpreventie klaar om de goede opkomst aan bezoekers op te vangen bij de stand. Van Gestel: “Veel VvE-bestuurders zoeken naar mogelijkheden om de veiligheid en het veiligheidsgevoel van hun leden te vergroten. Maar vaak is het voor hun erg onduidelijk hoe kostbaar aanpassingen/verbeteringen zijn.” De PKVW-bedrijven hebben veel contacten kunnen leggen met VvE’s en verwachten dat er werk voor hun is uit te halen.

Zwolle – 1 november

Ook deze dag in Zwolle had een goede aanloop op de stand. Vanuit PKVW-bedrijf Van Rossum waren Ramon Gerrits en Joep Verduijn aanwezig. Gerrits: “Over de gehele dag gesproken kan ik zeggen dat het goed was georganiseerd.” Het leverde het PKVW-bedrijf meerdere warme leads op: geïnteresseerden die langskwamen bij de stand en kennismaakten met Gerrits en Verduijn.

Utrecht – 5 november 2018

’s Ochtends vertegenwoordigde Rick Baan van LockTight de PKVW-stand, ’s middags werd hij afgewisseld door Erik Zijlstra van Preventief.nu. De PKVW-prijswinnaar van 2018 Ruud Jansen, en Erik Peters van CB&V waren ook present. Zowel Baan als Jansen hadden liever gezien dat de prijsvraag voor de veiligheidsscan door hun zou worden uitgevoerd. Nu wordt dat gedaan door een CCV-adviseur. Het is feedback die we meenemen in een volgend project. Baan: “Maar dat wij hier aanwezig konden zijn en visitekaartjes uit konden delen, maakte het voor mij de moeite waard hier te staan.”

Maastricht – 7 november

In het zuiden van het land vulde Martens Beveiligt de CCV-stand aan met eigen PKVW-materiaal en veel technische kennis als het ging om cilindertrekken. Rob Martens: “Wat me opviel is dat de bezoekers vaak denken dat ze het wel weten als het gaat om beveiliging. Toch kon ik ze heel wat bijbrengen over cilindertrekken.” Ook liet hij verschillende offertes zien van malafide slotenmakers om de VvE-bestuurder bewust te maken van de onbetrouwbare bedrijven in de omgeving.

Haarlemmermeer – 19 november 2018

Ook deze locatie was drukbezocht. Samen met Remko van den Hout van BSS Slotenservice bemande Erik Peters de PKVW-stand. Peters: “Persoonlijk geniet ik altijd op dit soort beurzen. Je hebt veel contact met consumenten en ik kan veel misstanden rechttrekken als het gaat om regelgeving van beveiliging. Kortom, ik voel me dan als een vis in het water.”

Den Haag– 26 november 2018

Vanuit het CCV waren Daniëlle Ohler en Marjoke Korff de Gidts aanwezig. Samen met Reinoud Lauwaert van Timmerbedrijf Lauwaert informeerden zij de bezoekers. Lauwert kwam vanuit een renovatieklus direct door naar de VvE-bijeenkomst en vertelde: “Cilindertrekbeveiliging is hét onderwerp waar advies over gegeven wordt op de beurs en dat is belangrijk gezien de veel voorkomende inbraakmethode.”

Deel dit bericht