Voorkom woninginbraak met de PKVW-informatiewagen

Update: het is helaas niet meer mogelijk om de PKVW-informatiewagen in te zetten.

Inbrekers slaan een woning met Politiekeurmerk Veilig Wonen liever over. Maar hoe maak je het inbrekers nou eigenlijk zo moeilijk mogelijk? De PKVW-informatiewagen helpt bewoners (in Midden-Nederland) om een inbraak in hun woning te voorkomen.

Gemiddeld is een inbreker minder dan een minuut bezig om een woning binnen te komen. Duurt het langer om binnen te komen, dan zoeken ze liever een ander huis. Reden genoeg om maatregelen te nemen volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Gecertificeerd hang-en-sluitwerk is belangrijk, maar het is ook zaak de veiligheidsmaatregelen te gebruiken. Ga je dus even de deur uit? Draai de boel op slot!

Met de PKVW-informatiewagen informeren we bewoners op een laagdrempelige manier over inbraakpreventie. Gemeentes kunnen de PKVW-informatiewagen inhuren.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje!

Benieuwd wat de PKVW-informatiewagen voor jouw gemeente kan betekenen? Kom zelf kijken en ervaren. Neem voor meer informatie  contact op met PKVW-adviseur Adviesburo Alma. Het programma van de informatiewagen voor de komende tijd is hier te vinden.

 

Deel dit bericht