Politiekeurmerk in de schijnwerpers bij Cobouw/NBD

Politiekeurmerk in de schijnwerpers bij Cobouw/NBD

Inbrekers slaan een woning met gecertificeerd hang-en-sluitwerk liever over. Maar in de wirwar van inbraakweerstandsklassen kun je gemakkelijk verdwaald raken. En wat is nu eigenlijk het verschil tussen de veiligheidseisen conform het Bouwbesluit en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)?

Lees de nieuwste white paper van Cobouw/NBD-Online voor uitstekende uitleg over de verschillende klassen en certificeringen voor hang-en-sluitwerk op deuren en ramen. In het stuk wordt verder het onderscheid tussen PKVW voor nieuwbouw en bestaande bouw goed inzichtelijk gemaakt.

Lees meer op Cobouw/NBD-Online – Nieuw op NBD-Online: een gratis white paper over hang- en sluitwerk op inbraakwerende deuren en ramen

Deel dit bericht