De Werf: wonen met allure aan het IJ

In Amsterdam-Noord leggen bouwvakkers op het terrein van de voormalige NDSM-scheepswerf de laatste hand aan het grootschalige nieuwbouwproject De Werf. Huurders betrekken binnenkort de laatste van in totaal 550 veilige appartementen aan het IJ. Aan de vooravond van de oplevering staat de Politiekeurmerk-inspectie van de laatste lichting woningen op het programma.

Een hoogbouwproject met allure; zo mag De Werf gerust genoemd worden. Vanaf  2015 zijn er in fases zeven woonblokken verrezen: zes woongebouwen met in totaal 550 appartementen en een complex met ruim 400 studentenwoningen. En dat alles op slechts één kavel. Ondanks de beperkte ruimte is er door de gevarieerde architectuur en de riante binnentuin een aantrekkelijke woonplek aan het water ontstaan op een kwartier van de Amsterdamse binnenstad. <lees meer>

Deel dit bericht