Eerste examens Preventieadviseur-PKVW 2019 afgenomen

Met trots melden wij dat de eerste examens Preventieadviseur-PKVW van 2019 zijn afgenomen. Een preventieadviseur geeft advies over het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), dé methode om de veiligheid in en om de woning te verbeteren. Woningen die volgens de voorschriften voor inbraakbeveiliging van het Politiekeurmerk zijn beveiligd, hebben tot 90% minder kans op een inbraak.

Resultaten

12 examenkandidaten afkomstig uit de bouwsector, gemeente, beveiligingsbranche en verzekeraars hebben de driedaagse training gevolgd en het examen afgelegd. De kennis van de kersverse preventieadviseurs op het gebied van inbraakbeveiliging kunnen we goed gebruiken om Nederland samen weer een stukje veiliger te maken.

Opleidingen

Heb jij, of heeft jouw organisatie interesse in de opleiding Preventieadviseur-PKVW? De kennis die je opdoet, komt goed van pas als bouwkundig beveiligen tot je dagelijkse werkzaamheden behoort. Maar ook voor gemeenten en verzekeraars is deze training zeer waardevol. Kijk voor meer informatie op onze pagina opleidingen.

 

Deel dit bericht