PKVW-experts, laat je horen!

Voor een aantal zaken hebben wij jullie frisse blik en input nodig. Het gaat om malafide slotenmakers en nieuwe inbraakmethoden. En hebben jullie activiteiten op de planning op het gebied van preventie en/of promotie? Geef het aan ons door! Zo zetten we het Politiekeurmerk in 2019 samen letterlijk en figuurlijk op de kaart!

Malafide slotenmakers

De politie wil actie ondernemen om het onderwerp malafide slotenmakers weer landelijke aandacht te geven. Gelukkig maar, want de facturen worden steeds hoger en er wordt zeer slecht werk opgeleverd dat vaak ook nog gepaard gaat met een zeer onplezierige tot gewelddadige houding tegenover de klant. Graag horen wij of jullie als PKVW-bedrijven hier voorbeelden van hebben die de politie kan ondersteunen in hun betoog.

Modus operandi

Niet geheel onbelangrijk. Het Politiekeurmerk is altijd in beweging. Het buigt mee met de inbraakmethoden van de inbrekers. Daarom horen wij graag of jullie bepaalde zaken opvallen. Het lijkt er de laatste tijd op dat woninginbraken meer door ruitschade plaatsvinden. Ervaren jullie dat ook of zijn er andere opvallende zaken waar wij rekening mee moeten houden? Er wordt op dit moment gewerkt aan de nieuwe PKVW-handboeken, dus meld alles wat jou opvalt.

Zet jezelf op de PKVW-kaart

Aan het einde van 2019 willen we een visueel jaaroverzicht maken met alles wat er dit jaar is gedaan om het Politiekeurmerk in beeld te brengen. Vaak zien en lezen wij op social media waar jullie mee bezig zijn. Maar dat kan makkelijker. Daarom vragen wij jou om elke informatiebijeenkomst, aanwezigheid op een veiligheidsmarkt of anderszins aan ons door te geven. Hopelijk maken we met elkaar dan een mooie weergave van 365 dagen PKVW in 2019. Zet jezelf op de kaart, meld jouw activiteit en maak zo deel uit van de PKVW-kaart 2019.

Tips

En heb jij tips voor ons? Natuurlijk proberen wij het zo goed mogelijk te doen. Maar dat kan alleen als we voldoende feeling houden met de praktijk. Vind jij dat wij zaken kunnen verbeteren of wil je wat aan ons kwijt? Laat het dan vooral weten.

Mailen kan naar: pkvw@hetccv.nl

 

Deel dit bericht