Nieuwste Productenlijst PKVW beschikbaar

Minimaal 2 keer per jaar werkt het CCV de Productenlijst PKVW voor Bestaande Bouw bij. In deze productenlijst staan de gecertificeerde en dus goedgekeurde producten voor de veiligheid aan en om je woning. De producten zijn geschikt voor gebruik binnen het PKVW-eisenpakket dat in het Handboek PKVW Bestaande Bouw staat. Als een woning aan alle eisen voldoet, dan komt die in aanmerking voor PKVW-certificaat.

De productenlijst is een samenstelling van meerdere lijsten. Op de lijsten A t/m S, Y en Z zijn hang-en-sluitwerkproducten vermeld die met inbrekersgeweld zijn getest. Deze producten zijn gecertificeerd door SKG-IKOB.

De producten op de overige lijsten hebben hun eigen beoordelingsrichtlijnen. Ze zijn op basis daarvan getest en goedgekeurd door SKG. De rookmelders zijn getest door het Keurmerkinstituut in Zoetermeer.

De laatste versie van de productenlijst (april 2019) is nu beschikbaar en deze vind je hier.

Naast de Productenlijst is de nieuwe PKVW Beveiligingsrichtlijn, versie april 2019, digitaal beschikbaar. Deze richtlijn wordt 1 keer per jaar aangepast om op de praktijksituatie aan te sluiten. Je kunt de Beveiligingsrichtlijn hier downloaden.

 

 

Deel dit bericht