Zoekmachine voor erkende slotenmakers

Vind een betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt, zoals LockTight in Nieuwegein, via de zoekmachine van het CCV.

Ben jij buitengesloten?

En ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt?

Helaas zijn er tegenwoordig veel malafide slotenmakers actief, die te hoge prijzen berekenen en niet betrouwbaar zijn. Je hebt bijvoorbeeld je sleutels per ongeluk binnen laten liggen en hebt jezelf daardoor buitengesloten. Deze niet-betrouwbare slotenmakers repareren jouw slot á-la-minute, maar vaak op een slechte wijze en berekenen daarvoor geen goedkope prijzen, maar dure bedragen.

Slotenmaker Nederland

Ben je op zoek naar een erkende en betrouwbare slotenmaker bij jou in de buurt?
Vind dan een erkend Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW-)bedrijf bij jou in de buurt via de zoekmachine van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).

Vind een betrouwbare slotenmaker via deze zoekmachine.

Strenge eisen en kwaliteitsborging

Deze slotenmakers voldoen aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk en werken volgens onze richtlijnen. Tevens worden zij regelmatig beoordeeld en gecontroleerd op het werk dat zij verrichten, waardoor hun prijzen goed zijn en de kwaliteit van hun werk en materialen hoog is.

Deel dit bericht