Kennis uit het veld voor een kwalitatief hoogwaardig PKVW

Voor de erkende PKVW-bedrijven en PKVW-bouwplanadviseurs is het beveiligen van woningen en woongebouwen dagelijkse kost. Zij staan elke dag voor nieuwe beveiligingsuitdagingen waarvoor zij oplossingen paraat hebben. Met altijd als doel om de bewoners zo veilig mogelijk te laten wonen.

Werkgroep neemt jouw ideeën mee

De PKVW-werkgroep Kwaliteitsbeheer (WKB) buigt zich over onder meer het eisenpakket van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Maar de WKB kan niet functioneren zonder dat ook de input vanuit het werkveld hen bereikt. Daarom is het belangrijk dat zowel PKVW-bedrijven als de PKVW-bouwplanadviseurs de weg naar de WKB goed weten te vinden.

Dien jouw opmerkingen in!

In de werkgroep wordt deze achterban vertegenwoordigd door Freek Meijering (PKVW-bedrijf Slotenexpert Meijering) en Marian Verkerk (PKVW-Bouwplanadviseur). Vraagstukken en ideeën kunnen bij hen ingediend worden waarna zij ervoor zorgen dat het onderwerp besproken wordt in de WKB en dat er terugkoppeling plaatsvindt. Sinds november 2019 wordt ook verslag gedaan van de bijeenkomsten van de WKB en op deze website gepubliceerd. Dus wil je meewerken aan een kwalitatief goed en werkbaar PKVW laat dan van je horen. Ofwel deel met ons wat jou bezighoudt in je werk. Wat werkt en wat werkt niet? We horen het graag!

 

Deel dit bericht