Van papier naar online zoekmachine

Al jaren werkt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) met een pdf-document waarin alle producten staan die voldoen aan de eisen van het PKVW. Anno 2020 is dit niet de meest innovatieve manier om iedereen die met het Politiekeurmerk Veilig Wonen naar de juiste producten te laten zoeken.

Zoek snel en gemakkelijk de juiste producten bij elkaar

Daarom hebben we de productenlijst gedigitaliseerd. Deze is vanaf vandaag online te gebruiken als zoekmachine. Het gebruiksgemak staat hierbij voorop. Zoek op artikelnummer of merk, type product of SKG-klasse en de resultaten laten je alle producten zien die jij kunt inzetten voor jouw beveiligingsoplossing.

Bekijk de online productenlijst

Je vindt de productenlijst op deze website via de button bovenin: ‘PKVW-productenlijst’, of  zoek direct in de online PKVW-productenlijst.

 

Deel dit bericht