In 2019 veel beveiligd volgens het Politiekeurmerk

PKVW-certificaten in 2019

De 3 PKVW-bedrijven die in 2019 de meeste woningen in de Bestaande Bouw eigenhandig hebben beveiligd volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen tot aan certificatie zijn:
 
 
Groothandel en PKVW-bedrijf Destil uit Tilburg heeft vanuit hun adviserende rol de meeste woningen in de Bestaande Bouw beveiligd volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Die feliciteren we binnenkort persoonlijk.
 
Wat is het geheim achter het succes van deze 4 bedrijven?

Nummer 1: SDW Leerwerkbedrijf RotterdamMedewerkers SDW Rotterdam

  • Ik sprak met Salomon en Patrick: 2 van de 5 monteurs die hart hebben voor goede bouwkundige beveiliging. Dat spreken ging overigens gepaard met een hoop gebarentaal: Patrick is namelijk doof.  En dat is een bijzonder aspect aan het Rotterdamse SDW Leerwerkbedrijf. Naast dat zij zorgen voor veiligheid bij bewoners, krijgen mensen die (langdurig) werkloos waren of een beperking hebben een nieuwe kans op de arbeidsmarkt. Lees verder

Nummer 2: Safe Beveiliging Barendrecht

Nummer 3: Streefkerk Sluitwerk Lexmond

Jan-Bernhard Streefkerk van Streefkerk Sluitwerk Lexmond

Destil uit Tilburg – vanuit hun adviserende rol

Deel dit bericht