Volg de tweejaarlijkse opfriscursus

Volgens de regeling PKVW – voor bedrijven volg je tweejaarlijks de opfriscursus om je certificaat te behouden. Staat jouw tweejaarlijkse opfriscursus binnenkort op de planning? Omdat ook wij de richtlijnen van het RIVM volgen, kunnen we voorlopig deze cursus niet fysiek aanbieden. Daarom biedt ons opleidingscentrum Capabel Pro de cursusdag digitaal aan.

Digitaal klaslokaal

Vanuit een laptop in je eigen thuissituatie volg je de les op je beeldscherm en vindt er interactie plaats tussen de docent en de deelnemers aan de hand van een microfoon- en chatfunctie. Je kunt de opfriscursus dus gewoon op tijd volgen.

Uitstel opfriscursus

Is het digitale klaslokaal niet jouw ding? Maar moet jij binnenkort wel de opfriscursus voltooien om je certificaat te behouden? We weten nu nog niet wanneer we weer fysieke lessen kunnen aanbieden. Daarom krijg je tot 1 januari 2021 de gelegenheid de opfriscursus te volgen. Dat geldt ook voor PKVW-bedrijven die als deadline hiervoor 31 december 2019 hadden en daarvoor uitstel hadden gekregen tot 31 maart 2020.

Je kunt er dus voor kiezen om:

  1. De opfriscursus digitaal te volgen via Capabel Pro.
  2. De opfriscursus fysiek later in het jaar te volgen (tot 1 januari 2021).

Vanuit Capabel Pro ontvang je hier binnenkort informatie over.

 

Deel dit bericht