Het Politiekeurmerk Veilig Wonen bestaat 25 jaar

Het CCV bedankt alle erkende PKVW-bedrijven en bouwplanadviseurs, want zij zijn al 25 jaar de succesfactor van het PKVW! Vanwege het coronavirus zit een gezamenlijke proost er nu niet in, maar gedurende twee weken zal er (voornamelijk) online volop aandacht zijn voor deze mijlpaal.

  • Er is een quiz met 25 vragen over het PKVW speciaal, voor bedrijven en erkende adviseurs. De te winnen bokalen zijn er in de categorie goud, zilver en brons horend bij de titel ‘slimste PKVW-bedrijf 2020″
  • Er is gewerkt aan een videoproductie waar de verschillen ’toen en nu’ worden besproken met in de hoofdrol Erik Peters (PKVW-inspecteur) en PKVW bedrijf Slotenmaker KBS (binnenkort online)
  • Een geschenk voor elk erkend bedrijf vinden dat niet persoonlijk overhandigd kon worden (corona) was lastig, maar we hebben voor elke vakman een prachtig emaille bordje laten ontwerpen als bekroning op hun werk als vakman.

 

 

Deel dit bericht