Gratis webinar voor bewoners; geef inbrekers geen kans

Nu de coronaperiode steeds meer vrijheden geeft, worden inbrekers weer actief. Bewoners zijn steeds vaker van huis en aan de de inbraakcijfers is te zien, dat we bijna op hetzelfde aantal inbraken zitten als voor de coronatijd. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid organiseert daarom speciaal voor bewoners op 15 juli a.s. een webinar over inbraakpreventie.

15 juli gratis webinar; geef inbrekers geen kans
Tijdens het webinar vertelt de politie wat je zelf kunt doen om een inbraak te voorkomen. Adviseurs van het CCV laten je getuige zijn van hoe een dief een inbraak inzet en natuurlijk laten we het instrument Politiekeurmerk Veilig Wonen hierop los zodat duidelijk is hoe je je woning beveiligt met de eisen die het keurmerk stelt.

Natuurlijk is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden kan via de website van het ccv.

 

 

 

Deel dit bericht