Destil, Stiho en Premax zijn ‘Slimste PKVW-bedrijf van 2020’

Destil, Stiho en Premax zijn de winnaars van de quiz die het politiekeurmerk ter ere van haar 25 jarig jubileum exclusief voor PKVW-bedrijven en PKVW-bouwplanadviseurs maakte. Met een lichte knipoog mogen zij zich nu ‘slimste PKVW-bedrijf 2020’ noemen. Ze hadden alle vragen goed, daarom hebben we door loting bepaald dat Premax de eerste prijs krijgt, Destil de tweede en Stiho de derde. CCV-adviseurs Susanne Schat en Sophie de Clercq brengen de prijzen binnenkort persoonlijk bij de winnaars langs.

Alle jubileumactiviteiten op een rij

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen bestaat 25 jaar. Samen met alle vakmensen uit de inbraakpreventiebranche hebben we het politiekeurmerk op de kaart gezet. Een fysiek feestje was door de coronamaatregelen niet mogelijk. Daarom hebben we het jubileum op andere manieren vorm gegeven. Bekijk de jubileumpagina

Deel dit bericht