Winnaar PKVW-quiz: ‘Ik draag PKVW een warm hart toe’

Samen met Destil en Stiho won Premax de quiz voor het 25-jarig bestaan van PKVW. CCV-adviseurs Susanne en Schat en Sophie de Clercq brachten de winnaars een mooie bokaal en taart. “Wat leuk dat jullie zelf langskomen,” zei Annemarie Bok (Premax) toen zij de bokaal voor ‘Slimste PKVW-bedrijf 2020’ in ontvangst nam.

 

“Ik vind het leuk dat ik heb gewonnen, want ik draag PKVW een warm hart toe,” was Hans Rochats (Stiho) spontane reactie. “Ik heb niets op internet opgezocht,” vertelde Rogier Timmer (Destil). Alle drie hadden ze 23 van de 25 vragen goed, ze zijn benieuwd naar de juiste antwoorden. De vraag “Wat deed jij in 1995” had geen correct antwoord. Dus eigenlijk hadden ze alle drie maar een fout. Edwin Bok (Premax) was in 1995 beveiliger bij de Marechaussee op Schiphol. Hans Rochat volgde dat jaar de cursus voor preventie-adviseur en Rogier Timmer deed toen ook al PKVW-werk.

25 jaar PKVW

De quiz was onderdeel van het 25 jarig bestaan van het Politiekeurmerk. Samen met alle vakmensen uit de inbraakpreventiebranche hebben we het politiekeurmerk op de kaart gezet. Klik hier voor een overzicht van alle jubileum activiteiten.

Volg PKVW nu ook op LinkedIn!

Deel dit bericht