Praat mee over de verbetering van de PKVW-regeling

Op 15 oktober organiseert Kiwa FSS, samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), inloopsessies over de de PKVW-regeling. Kiwa FSS is sinds 1 juli de uitvoeringsorganisatie voor de PKVW-regeling.

Met de PKVW-inloopsessies biedt Kiwa NCP – die de PKVW-regeling uitvoeren – de mogelijkheid om samen met het CCV en Kiwa FSS een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de PKVW-regeling voor bedrijven en de uitvoering hiervan door Kiwa NCP.

De inloopsessies vinden plaats in Zaltbommel en zijn bedoeld voor erkende PKVW-bedrijven, voor bedrijven die het PKVW-certificaat in de toekomst willen behalen of andere belanghebbenden. In totaal zijn er op 15 oktober 3 inloopsessies:

  • Inloopsessie van 13:00 uur – 14:00 uur
  • Inloopsessie van 15:00 uur – 16:00 uur
  • Inloopsessie van 19:30 uur – 20:30 uur

Heb je goede ideeën voor de verbetering van de PKVW-regeling en de uitvoering ervan? Laat het ons weten en kom naar 1 van de inloopsessies!

Meld je aan

Deel dit bericht