Coronaproof buurtfeest Amsterdam Zuid-Oost in teken van inbraakpreventie

Een coronaproof buurtfeest organiseren? Het kan! Dat bewees het buurtpreventieteam van de E-buurt in Amsterdam Zuid-Oost afgelopen 12 september.

Het thema van het feest was inbraakpreventie. Michel Vrachtdoender van PKVW-bedrijf Slotenservice.com was als vertegenwoordiger aanwezig deze dag. Vanuit een stand liet Vrachtdoender de bewoners van de E-buurt inbraakpreventiemiddelen zien en gaf hij inbraakpreventietips. “Het was erg gezellig, maar helaas had het niet de opkomst waar we op gehoopt hadden. Waarschijnlijk veroorzaakt door corona”, zei Vrachtdoender na afloop van het buurtfeest. Ondanks dat was het een mooie dag met een barbecue, sportactiviteiten, activiteiten voor de kinderen en nog veel meer.

buurtfeest amsterdam

Wil jij als PKVW-bedrijf ook gebruik maken van de PKVW promotiematerialen? Stuur dan een mail naar: pkvw@hetccv.nl

Deel dit bericht