Webinar ‘Maak het inbrekers niet te makkelijk’

Met het invallen van de donkere dagen, neemt ook het aantal woninginbraken weer toe. Gelukkig kun je er als bewoner zelf veel aan doen om inbrekers zoveel mogelijk buiten de deur te houden.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

In het gratis webinar ‘Maak het inbrekers niet te makkelijk’ hoor je alles over inbraakwerende maatregelen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Natuurlijk kun je na afloop van de presentatie ook vragen stellen aan de experts van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en de politie. Zo kun je straks met een veilig gevoel de winter in.

Het webinar vindt plaats op woensdag 21 oktober van 19.30 tot 20.30 uur.

Waarom meedoen?

  • Waardevolle informatie en preventietips van de deskundigen van het CCV en de politie.
  • Deelname is gratis.
  • Met je deelname maak je kans op anti-cilindertrekbeslag
  • Wat heb je altijd al willen weten? Stel nu al je vraag. Je krijgt antwoord in het webinar.

Meer informatie en aanmelden 

Het webinar wordt je gratis aangeboden door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid en de politie in het kader van European Focus Day. Op 21 oktober 2020 besteden Europese landen, waaronder Nederland, volop aandacht aan woninginbraakpreventie door verschillende activiteiten te organiseren.

 

Deel dit bericht