Webinar inbraakpreventie in tv-programma Opsporing Verzocht

opspronong verzocht

Iedere 13 minuten wordt er bij iemand ingebroken. Dat is te veel. Daarom deed Sybren van der Velden, woordvoerder van de Nationale Politie, dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht de oproep om te kijken naar het webinar over inbraakpreventie dat in het kader van de European Focus Day wordt georganiseerd. Op European Focus Day besteden meer dan 25 Europese landen aandacht aan inbraakpreventie.

Webinar

In het gratis webinar ‘Maak het inbrekers niet te makkelijk’ (woensdag 21 oktober  19.30) hoor je alles over inbraakwerende maatregelen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Natuurlijk kun je na afloop van de presentatie ook vragen stellen aan de experts van het CCV en de politie. Met je deelname maak je kans op anti-cilindertrekbeslag, inclusief montage op je voordeur door een PKVW-bedrijf.

Schrijf je snel in voor het webinar

Deel dit bericht