Winnaar en daarbovenop PKVW-certificaat als verrassing

Tijdens het webinar ‘Maak het inbrekers niet te makkelijk’ werd onder de deelnemers twee keer cilindertrekbeveiliging weggegeven. Een en ander naar behoren geleverd en gemonteerd door een erkend PKVW-bedrijf. Nadat de woning van de eerste prijswinnaar mevrouw Krak werd voorzien van deze inbraakwerende oplossing, is inmiddels ook de woning van de 2e winnaar, familie van Gurp, voorzien van cilindertrekbeveiliging.

Het volledige certificaat als verrassing
Dat bleek overigens het laatste zetje om de woning van deze familie compleet te kunnen bekronen met het PKVW-certificaat ‘Beveiligde woning’. Steef Schouten van Erkend Politiekeurmerk bedrijf ‘TegenInbraak’ uit Naaldwijk heeft de volledige woning bekeken. “Ik check altijd de hele woning op alle eisen van het Politiekeurmerk’. Deze woning bleek dik in orde, het laatste wat eraan ontbrak was cilindertrekbeveiliging. Een mooie samenloop van omstandigheden en bovendien hartstikke leuk als je na oplevering ook het certificaat kunt overhandigen als bewijs dat de woning echt inbraakwerend is”, aldus Schouten.

Ook de familie van Gurp reageert enthousiast: “Zodra het nieuwe slot was geplaatst kregen we uit onverwachte hoek zelfs het certificaat overhandigd. Hartelijk dank, we zijn hier enorm blij mee”.

 

 

Deel dit bericht