PKVW-bedrijf geeft preventietips in webinar van stadsdeel IJburg

Webinar IJburg

Donderdag 17 december organiseerde de gemeente Amsterdam een online bewonersbijeenkomst over woninginbraken voor bewoners van stadsdeel IJburg. Daarin vertelde Raymond Berkhout van PKVW-bedrijf PartsNL als inbraakexpert hoe snel een inbreker binnen kan komen en welke sloten nodig zijn om ze buiten te houden. En natuurlijk verwees hij daarbij naar de tips op de website van het Politiekeurmerk.

Online vragen

Actieve bewoner Charles Dams vertelde over de buurtveiligheid appgroepen op IJburg en Zeeburgereiland. Het laatste deel van de bijeenkomst was gewijd aan algemene veiligheidsvragen van bewoners. Berkhout beantwoordde samen met 3 wijkagenten en de  Veiligheidscoördinator van de gemeente vragen uit de chat.

Meer informatie

Lees de terugkoppeling die de gemeente over deze sessie publiceerde. Meer informatie over Whatsappgroepen vind je op de website van het CCV en op de website van WhatsApp BuurtPreventie. Alle PKVW-preventietips vind je op onze website.

Deel dit bericht