2004 veilige woningen dankzij Destil

PKVW-bedrijf Destil heeft dit jaar 2004 woningen veiliger gemaakt met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Gefeliciteerd Destil met deze prestatie! Het aantal woninginbraken neemt de laatste maanden van 2020 weer toe ten opzichte van de cijfers uit de eerste lockdown. Dus ook maar goed, dat ontwikkelaars en woningcorporaties zich onverminderd blijven inzetten voor het onderwerp ‘veilig wonen’.

De feestdagen blijven populair bij inbrekers. De kans dat je slachtoffer wordt van een inbraak is tijdens de feestdagen namelijk ruim 50% hoger dan op een ‘normale’ dag. Dat blijkt uit de Risicomonitor Woninginbraken 2020 van het Verbond van Verzekeraars.

Politiekeurmerk Veilig Wonen komt de hele maand december met een aftelkalender die jou elke dag van een anti-inbraaktip voorziet.   

Deel dit bericht