PKVW-bedrijven staan in weer en wind voor je klaar

Ondanks het weer en de avondklok zijn inbrekers actief. Wij zijn er trots op dat alle PKVW-bedrijven altijd klaar staan voor gedupeerden.

“Man (28) overtreedt avondklok en blijkt te worden gezocht voor 2 woninginbraken,” meldde het Algemeen Dagblad gister. Hij is gepakt, maar hij is niet de enige. Bert Roest van Roestbeveiliging maakte gisteren bijvoorbeeld ook 2 woningen na een inbraak weer veilig.

Nood aan de man? Bel een betrouwbare slotenmaker

De slachtoffers van deze inbraken waren zo verstandig om een PKVW-gecertificeerde slotenmaker te benaderen. Dat is belangrijk, want er bestaan ook malafide slotenmakers. Die leveren slecht werk voor torenhoge bedragen. Ga daarom altijd in zee met een PKVW-gecertificeerde slotenmaker. Zet nu het telefoonnummer van een PKVW-gecertificeerde slotenmaker bij jou in de buurt in jouw telefoon. Vind het nummer van een erkende slotenmaker

Deel dit bericht