PKVW is blij met nieuwe bouwplanadviseurs

bouwplanadviseurs: Reinoud ter Brugge van en Peter Zomer

PKVW verwelkomt 2 nieuwe bouwplanadviseurs: Reinoud ter Brugge van en Peter Zomer. Zij zijn recent geslaagd voor de opleiding voor bouwplanadviseur. Het PKVW is blij met deze versterking, want samen met dit soort vakmensen maken we Nederland veiliger.

Als aannemer wordt Ter Brugge van Ter Brugge Bouw regelmatig geconfronteerd met de gevolgen van onveilige situaties en/of criminaliteit bij woningen en gebouwen. “De schade is vaak niet alleen materieel maar ook emotioneel. Vaak voelen mensen zich na een dergelijke gebeurtenis beperkt in hun gevoel van vrijheid.”

Zomer van Lockforce Nederland begon in 2005 als PKVW-beveiligingsadviseur voor bestaande bouw en nu adviseert en begeleidt hij als bouwplanadviseur ook grote nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Zomer is actief in de provincie Noord-Holland, Ter Brugge in Overijssel.

Opleiding Bouwplanadviseur

Sinds vorig jaar biedt studiecentrum Kiwa FSS (R2B en NCP) de training bouwplanadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen aan. Met het diploma kunnen bouwplanadviseurs adviezen geven bij nieuwbouw en bestaande bouw, adviezen die leiden tot woningen die voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk.

Wil jij ook de opleiding voor bouwplanadviseur doen?

Meld je dan aan bij Kiwa FSS.

 

 

Deel dit bericht