100% geslaagd Politiekeurmerk Veilig Wonen-examen

Door de coronamaatregelen hebben opleiders hun fysieke cursussen en trainingen moeten omzetten naar een digitale variant. Opleidingsinstituut Capabel PRO had maar liefst 17 kandidaten bij wie voor het eerst ook het examen voor PKVW-beveiligingsadviseur online werd afgenomen. En met succes: voor het eerst sinds jaren slaagden alle kandidaten. Projectleider Susanne Schat van het Politiekeurmerk Veilig Wonen is trots op dit resultaat: “Natuurlijk gaan alle credits naar docent Gert-Jan v/d Kuilen, maar ook de deelnemers verdienen een compliment. Fysiek een training volgen is intenser en draagt bij aan je netwerk. Maar als het niet anders is, is het fijn als je zo flexibel bent dat je voor de online variant gaat.”

Ook examinator Hans Schelvis reageert enthousiast: “Eigenlijk is het online allemaal heel goed te doen. Er zijn wat extra regels in verband met spieken bijvoorbeeld, maar het niveau van deze groep lag ook gewoon hoog. Ze hebben het echt heel goed gedaan.”

PKVW-beveiligingsadviseur
Een PKVW-beveiligingsadviseur geeft advies over het PKVW. De training voorziet in alle achtergronden hiervan. De cursus gaat in op het gebruik en toepassing van gecertificeerde producten uit de productenlijst voor het PKVW en het toepassen van deze producten conform de beveiligingsrichtlijn en de handleidingen.

Volg ook deze training
Om  erkend PKVW-bedrijf te worden, is het verplicht om één over meer medewerkers in dienst te hebben die beschikken over dit PKWV-diploma. Werk je in de bouw, bij een facilitaire dienst, bij een groothandel of doe-het-zelfzaak, dan biedt deze cursus interessante informatie voor jouw vakgebied. Meer informatie vind je bij de opleiders:

Capabel PRO
Kiwa FSS

Vind een PKVW-erkende vakman bij jou in de buurt.

Deel dit bericht