16 juni European Focus Day

De derde European Focus Day vindt woensdag 16 juni plaats. Dit is dé Europese dag tegen woninginbraak. Nederland doet ook mee. Ben jij een (Whatsapp)buurtpreventiegroep, politie-eenheid of gemeente? Zet jouw gemeente op de kaart, organiseer een activiteit tegen woninginbraak. Denk bijvoorbeeld aan een informatiemarkt, flyeractie of ‘meet & greet’ van een buurtpreventiegroep in jouw wijk.

Campagnepakket European Focus Day

Zodra je jouw activiteit hebt aangemeld, sturen wij je het campagnepakket met flyers en gadgets om jouw actie kracht bij te zetten. Bekijk de site voor meer informatie en welke activiteiten al zijn aangemeld. Meld een activiteit aan via de website of een mail naar: danique.vandenbrink@hetccv.nl

—> Meld je activiteit aan op de website van European Focus Day

 

Deel dit bericht