Volg een Politiekeurmerkopleiding

Als Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)-Beveiligingsadviseur, adviseer je bewoners over het Politiekeurmerk Veilig Wonen; een methode om de veiligheid in en om de woning te verbeteren. Woningen die volgens de voorschriften  van het Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn beveiligd, hebben tot 80% minder kans op een inbraak. PKVW-bedrijven kunnen het PKVW-certificaat ‘Veilige Woning’ afgeven. PKVW-bedrijven worden op hun beurt steekproefsgewijs gecontroleerd op het opgeleverde werk. Om erkend PKVW-bedrijf te worden, is het verplicht om de opleiding PKVW-beveiligingsadviseur met goed gevolg hebben afgerond (zelf, of een van jouw medewerkers).

Voor wie

Werk je in de bouw, bij een facilitaire dienst, bij een groot- of doe het zelf handel en wil je PKVW beveiligingsadviseur worden? Schrijf je dan in bij een van onderstaande opleiders op de datum die jou het beste schikt.  Het diploma is 2 jaar geldig. Deze geldigheid kun je verlengen met het volgen van de verplichte opfrisdag Beveiligingsadviseur iedere 2 jaar.

Capabel Pro Beveiligingsadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen

KIWA Beveiligingsadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen

 KIWA bouwplanadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen

 

 

 

Deel dit bericht