Snel inzicht in beveiliging woning

Danique zoekt het hogerop

Vanaf 1 juni 2021 kan iedereen aan de hand van de ‘Veilig Wonen Scan”  zien of zijn woning voldoende beveiligd is tegen inbraak. Deze laagdrempelige tool is een initiatief van het Politiekeurmerk Veilig Wonen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en biedt bewoners de mogelijkheid om aan de hand van een paar vragen alles te weten te komen over veilig wonen.

In de Veilig Wonen Scan komen alle bij het Politiekeurmerk Veilig Wonen betrokken partijen samen; bewoners, PKVW-erkende bedrijven en PKVW-gecertificeerde producten, (whatsapp)buurtpreventie en politiedata. Met als  doel om het aantal woninginbraken nog verder terug te dringen.

De livegang van de scan komt dichterbij en daarom stuurden wij Danique van den Brink, adviseur bij het CCV de lucht in. Op 1 juni is te zien hoe dit afloopt.

Deel dit bericht