In gesprek met Frans Vos van PKVW-bedrijf Leo Sleutel Beveiligingstechniek

Leo Sleutel Beveiligingstechniek is al meer dan 30 jaar een begrip in Hilversum en in ’t Gooi. André van Gestel (inspecteur bij KIWA NCP) sprak Frans Vos, eigenaar van Leo Sleutel, in zijn winkel in het centrum van Hilversum. Leo Sleutel is een erkend PKVW-bedrijf geworden vanwege de professionele werkwijze en uitstraling. Ook de herkenbaarheid in de markt spreekt hem aan. Van Gestel stelde hem een aantal korte vragen:

Zou je iets kunnen vertellen over je bedrijf wat we absoluut moeten weten?

Het belangrijkste is dat je waarmaakt wat de gedachte van de klant is. Het beeld van jouw bedrijf is wat de klant verwacht. In het geval van Frans is dat hij direct nakomt wat hij zegt. Dit is niet altijd even makkelijk geeft hij aan. Verwacht een klant dat hij binnen een week geholpen is, dan zorgt hij ervoor dat hij dit waarmaakt. Waar hij voor staat met zijn bedrijf, daar gaat hij ook echt de volle 100% voor. “Het verwachtingspatroon moet je kunnen invullen”, zegt de PKVW-specialist.

Wat kenmerkt jullie bedrijf?

Al jarenlang een bekend bedrijf in de omgeving en niet de goedkoopste in de buurt volgens bewoners. In het verleden gingen zaken anders dan dat ze nu gaan, hierdoor heeft Leo Sleutel juist een positieve groei gemaakt de afgelopen jaren. Ze gaan er echt voor. Door de corona is dit helaas weer een beetje gestagneerd, maar ze hebben de hoop dat dit met de versoepelingen in het vooruitzicht gaat veranderen.

Zijn er bepaalde specialiteiten die je aanbiedt in je winkel?

“Het assortiment aan sleutels is groot en we bieden een professionele slotenreparatieservice aan”, zegt Vos.  Ook is er een groot aanbod van kluizen in de winkel. Frans Vos heeft voor de winkel een mooi toekomstbeeld in gedachten. Als de basis van het bedrijf op orde is, dan gaan ze zich focussen op het elektronische domein.

Hoe kan de klant het bedrijf bereiken?

Leo Sleutel is een fysieke winkel in Hilversum, daarom staat de voordeur altijd open voor klanten, maar een e-mail of een telefoontje mag ook altijd. In de toekomst ziet hij zijn website ook graag anders, een website die goed aansluit op de doelgroep en waar producten makkelijk te vinden zijn.

Heb je nog meer vragen aan Frans Vos of zijn medewerkers, bijvoorbeeld hoe zij PKVW-bedrijf zijn geworden en hoe het bevalt? Kijk dan eens op de website van Leo Sleutel of mail naar info@leosleutel.nl

Wil je ook een erkend PKVW-bedrijf worden? Hier lees je hoe dat werkt.

Deel dit bericht