De PKVW-informatiewagen gaat de weg weer op

Update: het is helaas niet meer mogelijk om de PKVW-informatiewagen aan te vragen.

Inbrekers slaan een woning met Politiekeurmerk Veilig Wonen liever over. Maar hoe maak je het inbrekers nou eigenlijk zo moeilijk mogelijk? De PKVW-informatiewagen helpt bewoners (in Midden-Nederland) om een inbraak in hun woning te voorkomen.

Gemiddeld is een inbreker minder dan een minuut bezig om een woning binnen te komen. Duurt het langer om binnen te komen, dan zoeken ze liever een ander huis. Reden genoeg om maatregelen te nemen volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Gecertificeerd hang-en-sluitwerk is belangrijk, maar het is ook zaak de veiligheidsmaatregelen te gebruiken. Ga je dus even de deur uit? Draai de boel op slot!

Met de PKVW-informatiewagen geeft een gemeente informatie over inbraakpreventie aan haar bewoners op een laagdrempelige manier. Na enige tijd stil te hebben gestaan vanwege het coronavirus, zijn we blij te kunnen melden dat de PKVW-informatiewagen weer gehuurd kan worden.

 

 

Deel dit bericht