VHS-branche borgt kwaliteit en levensduur hang-en-sluitwerk

De Algemene Branchevereniging Hang-en- Sluitwerk (VHS) is een brancheorganisatie van fabrikanten en leveranciers van hang- en sluitwerk en producten voor toepassing in de gebouwde omgeving op het gebied van beveiliging, toegankelijkheid en veiligheid, die hun weg zowel in Nederland als ver daarbuiten weten te vinden. Nagenoeg ieder gebouw heeft producten die door een van de VHS-leden zijn gemaakt en/of geleverd. Dit varieert van sloten en scharnieren tot volledig elektronische toegangscontrolesystemen.

Bij hang-en-sluitwerk is het van belang dat de kwaliteit en levensduur gewaarborgd zijn. Om handvatten te bieden hoe verantwoord om te gaan met hang-en-sluitwerk hebben de bij de Algemene Branchevereniging VHS aangesloten leden algemene richtlijnen opgesteld.

Doel van de richtlijn

Deze algemene richtlijnen zijn primair bedoeld voor verwerkers (zoals transportbedrijven, Politiekeurmerkbedrijven etc.) van hang-en-sluitwerk en geven handvatten hoe verantwoord om te gaan met het hang-en-sluitwerk tijdens transport, opslag en installatie. Dit bevordert de gebruikskwaliteit en levensduur van het hang-en-sluitwerk.

De richtlijn is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Download de richtlijnen hier.

 

 

Deel dit bericht