Nieuw PKVW-bedrijf: Sleutel Direct Den Haag

Wéér een nieuw PKVW-bedrijf: Sleutel Direct in Den Haag. Dat is goed nieuws! En daarom ging André van Gestel (auditor bij KIWA NCP) op pad om met de heer Sardar (directeur) en de heer Storm (beveiligingsadviseur) te praten over dit bedrijf, dat al meer dan 60 jaar aan kennis met zich mee draagt.

Waar kunnen klanten Sleutel Direct voor inschakelen?

Sleutel Direct is gespecialiseerd in het beveiligen van woningen, het verzorgen van vluchtroutes en het maken van sleutels.

Wat is het werkgebied van Sleutel Direct

Groot Den Haag is het werkgebied. Een klus buiten dit gebied slaan de specialisten zeker niet over, als ze maar de beloofde service kunnen leveren.

Service hoog in het vaandel

Sleutel Direct is gespecialiseerd in een hoge mate van service. “Service staat bij ons hoog in het vaandel”, geeft de specialist aan. Wanneer er een vraag is van de klant die buiten het werkingsgebied valt waardoor het service niveau omlaag gaat, wordt er een afweging gemaakt of deze service dan wel aangeboden kan worden.

Waarom zijn jullie een PKVW-erkend bedrijf geworden?

“We willen elke klant goed behandelen en tevreden stellen”, vertelt de heer Sardar. “Afgelopen tijd zijn er veel bedrijven bijgekomen die niet zo servicegericht zijn als wij dat zijn. We willen ons daar toch van onderscheiden door een externe erkenning te krijgen.” Hij geeft aan dat het Politiekeurmerk op dit moment het meest bekend is bij organisaties en particulieren en het meeste doet aan commerciële uitingen. Dit heeft een positieve werking voor Sleutel Direct.

Wat moet men absoluut weten over Sleutel Direct Den Haag?

Sleutel Direct is voortgekomen uit de Nederlandse Sleutel Centrale. Daar is ontzettend veel kennis uit meegekomen. Ze zijn gespecialiseerd in oude sloten. Denk bijvoorbeeld aan een veilige oplossing bij het vernieuwen van monumentale panden, maar wel zo dat het er nog monumentaal uit blijft zien.

Er wordt altijd maatwerk geleverd. Dit gebeurt bij het vervangen van een cilinder tot het creëren van volledige vluchtroutes in sporthallen. Zoals de heer Sardar zegt: “Van klein tot groot, het maakt in principe niet uit. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van beveiliging.”

Onderzoek naar kwaliteit en de wijze van leveren

Er is een extern onderzoek gedaan aan de hand van 400 respondenten. Hieruit is een goede 9 gekomen voor klanttevredenheid. “Waar we best wel trots op zijn”, zegt de sleutelspecialist met een grote glimlach.

Hoe kan de klant jullie vinden en bereiken?

Uiteraard online en telefonisch. En natuurlijk in de fysieke winkel, die al 70 jaar op dezelfde locatie in Den Haag te vinden is. “Het is niet de meest ideale plek om te zitten met je winkel. Maar, iedereen weet wel: de sleutelmaker op de Prinsengracht in Den Haag is waar je naartoe moet.” En als het nodig is komt de sleutelspecialist uiteraard op locatie langs om de problemen op te lossen.

Deel dit bericht