Vakkennis bijhouden

De Branchevereniging Hang-en-Sluitwerk (VHS) is een brancheorganisatie van fabrikanten en leveranciers van hang- en sluitwerk en producten voor toepassing in de gebouwde omgeving op het gebied van beveiliging, toegankelijkheid en veiligheid. De producten van deze leveranciers zijn van een dusdanig kwaliteitsniveau dat ze kunnen worden toegepast binnen het eisenpakket van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Trainingsaanbod voor Politiekeurmerkbedrijven

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is dynamisch. Dat wil zeggen dat er voortdurend ingespeeld moet worden op inbraakmethodes en beschikbare producten uit de markt om deze tegen te gaan. Om de Politiekeurmerkbedrijven goed op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, publiceren we het cursusaanbod van de VHS-branche op deze website.

Bekijk de trainingen ›

Deel dit bericht