PKVW-opleidingen vanaf januari 2022 ook te volgen bij SOBA Security Opleidingen

Vanaf 1 januari 2022 zal SOBA Security Opleidingen de PKVW-opleidingen gaan verzorgen. De opleidingen worden op dit moment aangeboden door KIWA FSS en Capabel Pro. KIWA FSS blijft naast SOBA ook opleider voor de PKVW-trainingen. Capabel Pro stopt met de PKVW-opleidingen. “Uiteraard zijn we Capabel Pro dankbaar voor twee jaar dienstverlening en nu kijken we vol vertrouwen uit naar een prettige samenwerking met SOBA”, zegt Susanne Schat, projectleider Politiekeurmerk Veilig Wonen, “want de opleidingen zijn een belangrijk onderdeel van het Politiekeurmerk.”

Aanbod van SOBA Security Opleidingen nu nog completer

Ymke van Kersen, directeur SOBA Security Opleidingen: “Met de opleiding voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen is ons aanbod in beveiligingsopleidingen nog completer.” SOBA is al meer dan 30 jaar een begrip in beveiliging en brandveiligheid. Zij verzorgen opleidingen en complete leerlijnen van mbo- tot post hbo-niveau, van technisch beheer tot management. “Daar passen de opleidingen van het Politiekeurmerk prima bij,” aldus Van Kersen. Het gaat om de opleidingen voor PKVW-beveiligingsadviseur en de Opfriscursus PKVW beveiligingsadviseur.

Bekijk de PKVW-opleidingen bij SOBA

Deel dit bericht