Mooie anti-inbraakactie van PKVW-bedrijf en gemeente Barneveld

Van de Fliert Inbraakbeveiliging en de gemeente Barneveld bieden inwoners van Barneveld een gratis Politiekeurmerk advies aan. Het is een mooi voorbeeld van hoe gemeente en een PKVW-bedrijf samen werken aan inbraakpreventie. Daarom maakte PKVW-tv er deze korte video over.

De gemeente stuurt inwoners van Barneveld een brief met daarin het aanbod om hun woning te laten checken op inbraakveiligheid. Als mensen dat willen, komt PKVW-bedrijf Van de Fliert langs, checkt de woning en maakt een offerte. Zodat bewoners kunnen kiezen wat ze willen laten uitvoeren. De uitvoering kan Van de Fliert ook verzorgen. “Voor de particulier is het belangrijk dat de woning wordt beveiligd volgens een keurmerk,” zegt Jan Evert van de Fliert, directeur. “Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is daar heel geschikt voor. Dat biedt garantie voor kwaliteit.”

Advies en tips

Van de Fliert is al sinds begin jaren 90 actief in de inbraakbeveiligingsbranche. Deze actie geldt alleen in Barneveld. Het bedrijf is echter in de wijde omtrek actief. Er hoort ook een mooie shop bij, waar mensen voor een breed aanbod op het gebied van gereedschap, techniek en inbraakbeveiliging terecht kunnen. Van de Fliert geeft graag deze anti-inbraaktip mee: “Sluit deuren en ramen, geef je woning een bewoonde indruk als je met vakantie bent en zorg voor voldoende verlichting.”

Bekijk de nieuwe aflevering van PKVW-tv.

Deel dit bericht