Wint Woonstad Rotterdam de prijs voor het Beste PKVW-project 2022?

Woonstad Rotterdam heeft recent 6.500 studentenwoningen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit project is aangemeld voor het Beste PKVW-project van 2022. Gaan zij die prijs winnen?

Woonstad Rotterdam maakte samen met Safe Beveiliging 6.500 studentenwoningen inbraakwerend. Dat is een mooi voorbeeld van een project dat in aanmerking kan komen voor de prijs voor het Beste PKVW-project van 2022. In deze korte video nemen zij je mee in hoe zij dit hebben gerealiseerd.

Prijs voor Beste PKVW-project 2022

De prijs voor het Beste PKVW-project is nieuw. Elk bouwproject (woongebouw, wooncomplex of-wijk) dat geheel of gedeeltelijk is opgeleverd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen in de periode 1 januari 2017 tot en met 31 december 2021 kan deze prijs winnen. Genomineerden profiteren van promotionele activiteiten voorafgaand, tijdens en na de Veilig Wonen Dag op 2 februari 2022. Op deze dag worden de winnaars van de PKVW-prijzen bekendgemaakt. De winnaars krijgen natuurlijk een mooie prijs.

De prijsuitreiking wordt verzorgd door ex-politieagent en tv-persoonlijkheid Ellie Lust tijdens de Veilig Wonen Dag.

Project aanmelden

Ken je een project die voor deze prijs in aanmerking komt? Meld het dan snel, want aanmeldingen moeten vóór 1 december 2021 binnen te zijn.

Ga naar het inschrijfformulier

Deel dit bericht