Kijk mee met PKVW-bedrijf Securiteit

PKVW-bedrijf Securiteit deed een actie met driepuntsluitingen. Dat maakte ons nieuwsgierig naar wat ze nog meer doen. PKVW-tv ging bij hen op bezoek. We maakten beelden van de sloten van vroeger en van vandaag. Bekijk de video en zie hoe Securiteit te werk gaat.

“Securiteit is een overkoepelende organisatie waaronder een aantal sleutelspecialisten vallen,” vertelt Chiel Kalkhoven, directeur van Securiteit, die al lang actief is in de branche.

Het verhaal van de sleutelspecialist begon in 1967 met het maken van sleutels op een zolderkamer in Amersfoort. Een deel daarvan is nog te zien in het museum boven de winkel in Amersfoort. Dat groeide uit tot een veelzijdig beveiligingsbedrijf met de missie: ‘Je veilig voelen met gevoel van vrijheid’.

Tevreden klant

Securiteit biedt voor iedere klant een passende oplossing. Daarvoor ging PKVW-tv mee naar een woning waar Securiteit heeft gewerkt aan de inbraakwerendheid. “Mijn man en ik zijn heel erg blij met het eindresultaat,” zegt de klant. “We hebben nu een sleutel die op alle deuren past en wat het belangrijkste is: als gezin voelen we ons heel erg veilig.”

Deel dit bericht