De Veilig Wonen Scan; een knallend succes

In de strijd tegen slotenmakers met malafide intenties werpt de gratis en onafhankelijke Veilig Wonen Scan van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid zijn vruchten af. De scan informeert niet alleen, maar leidt bezoekers ook naar de contactgegevens van een erkende slotenmaker bij hem of haar in de buurt.  Dit zorgt ervoor dat zij geen zaken doen met een slotenmaker met verkeerde bedoelingen. En daar zijn er heel veel van. Ze komen vaak ter sprake in programma’s zoals Avrotros Opgelicht?!

90,28% meer zoekopdrachten erkende slotenmaker/PKVW-bedrijf

In 6 maanden tijd heeft de Veilig Wonen Scan een enorme stijging gerealiseerd van bezoek aan de zoekmachine voor erkende slotenmakers.

juli – dec 2020 = 6.719 bezoekers
juli-dec 2021 = 12.785 bezoekers
Dit is een stijging van 90,28%

De Veilig Wonen Scan

Heb jij de scan nog niet gedaan? Doe hem dan nu op Veilig Wonen Scan en krijg inzicht in hoe goed jouw woning is beveiligd, het aantal inbraken bij jou in de buurt en sluit je meteen aan bij een actieve buurtpreventiegroep in jouw wijk. Geheel gratis, onafhankelijk en zonder dat je persoonlijke gegevens moet achterlaten. Meteen even doen dus.

Deel dit bericht