Start opleiding Beveiligingsadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen bij SOBA

PKVW-beveiligingsadviseur

De examens voor PKVW-beveiligingsadviseur vonden voor het eerst plaats bij opleidingsinstituut SOBA, die sinds januari 2022 deze opleiding aanbiedt.

Rogier Timmer, PKVW-bouwplanadviseur en docent Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), deelt zijn eerste indrukken. “SOBA is een professioneel opleidingsinstituut, toegespitst op de veiligheid. Het instituut heeft goede faciliteiten en is erg netjes georganiseerd.” Na het afronden van de examens, is het Politiekeurmerk nu 6 nieuwe beveiligingsadviseurs rijker.  “Hoe gemotiveerder de deelnemer, hoe hoger de slagingskans”, aldus Timmer

De opleiding

Elk erkend PKVW-bedrijf dient gecertificeerde adviseurs in dienst te hebben om de kwaliteit te borgen. Zowel SOBA als KIWA biedt de opleiding beveiligingsadviseur aan. Met praktijkvoorbeelden ga je samen met de docent en andere deelnemers door de stof heen. Als je slaagt, ontvang je een certificaat dat 2 jaar geldig is. Wil je de geldigheid verlengen? Dan kun je de Opfrisdag Beveiligingsadviseur PKVW volgen.

“PKVW is gewoon een heel goed label. Hoe meer het gebruikt wordt, hoe veiliger we Nederland kunnen maken”, aldus Timmer.

Heb jij, of heeft jouw organisatie interesse in de opleiding PKVW-beveiligingsadviseur? Kijk voor meer informatie over deze en andere PKVW-opleidingen op onze pagina opleidingen.

Deel dit bericht