Genomineerden prijs voor meest innovatieve inbraakwerende product 2022

Winnaars PKVW-prijzen 2018

Foto: Winnaars PKVW-prijzen 2018

De jury heeft de E-Multipoint, de Exceptor® en de inbraakvertragende deurnaald 008 genomineerd in de categorie meest innovatieve inbraakwerende product bij de PKVW-prijzen 2022. De deelnemers aan de Veilig Wonen Dag kunnen 29 juni aangeven welk product zij de beste vinden. Jury en deelnemers bepalen zo samen de winnaar.

De genomineerde producten

De HMB E-Multipoint is innovatief, omdat het een elektromechanische SKG*** oplossing is voor dubbele houten deuren, met een zeer brede toepasbaarheid en bedieningsmogelijkheden. HMB E-Multipoint is de eerste in de markt met een dergelijke oplossing.

Het unieke van de Exceptor® kierstandhouder van Dulimex is dat hij in de vloer wordt aangebracht vlak achter de voordeur. Daarmee is hij de eerste in zijn soort die met de voet bediend kan worden. En in principe bij iedere voordeur toegepast kan worden in de strijd tegen woningoverval.

De Inbraakvertragende deurnaald van Alprokon Aluminium Development voor enkele deuren met geïntegreerde meerpunt sluiting van Nemef, uitvoering 008 is uniek in zijn soort voor enkele deuren. Hij is toepasbaar op nagenoeg elke buitendeur en heeft het meeste effect op een naar buiten draaiende deur.

Jury en prijsuitreiking

De jury bestaat uit deskundigen op het gebied van inbraakpreventie. Voorzitter van de jury is Sybren van der Velden- Walda. Van der Velden – Walda is landelijk Projectleider Woninginbraak, Heling, Senioren & Veiligheid van de Nationale Politie.

29 juni verzorgt Ellie Lust, tv-persoonlijkheid en voormalig politieagent, de prijsuitreiking. Dan worden ook de winnaars van de andere PKVW-prijzen bekend gemaakt. Er zijn prijzen voor:

  • Beste PKVW-bedrijf met personeel
  • Beste PKVW-bedrijf zonder personeel
  • Beste bouwproject gebouwd onder PKVW-certificaat
  • Meest innovatieve inbraakwerende product.

Over de Veilig Wonen Dag

Het programma van de Veilig Wonen Dag is actueel en afwisselend. Misdaadeconoom Ben Vollaard vertelt waarom het verstandig is inbraakpreventie voor de mensen te regelen. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod van workshops. De deelnemers kunnen aan twee daarvan meedoen. Op de beursvloer presenteren diverse bedrijven zich. Aan het einde van de dag heb je een goed beeld van het nut van inbraakpreventie, het hele speelveld én heb je allerlei mensen die daarop actief zijn gesproken. Daar moet je bij zijn!

Meer informatie en aanmelden:

Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Deel dit bericht