Nieuw PKVW-bedrijf: Lock Secure

lock secure

Goed nieuws! Lock Secure uit Barendrecht is sinds kort gecertificeerd PKVW-bedrijf. Een gecertificeerd PKVW-bedrijf is specialist in het beveiligen van woningen. Aan de hand van het Politiekeurmerk eisenpakket kijken ze hoe inbraakwerend jouw woning is en hoe het beter kan. Als onderdeel van de certificering voerde André van Gestel (auditor PKVW bij Kiwa NCP) de audit uit bij Lock Secure. Tijdens de audit wordt gekeken of het bedrijf aan de kwaliteitseisen van het keurmerk voldoet. Michael Schapkun van Lock Secure heeft het PKVW-certificaat mogen ontvangen. André stelde Michael een aantal vragen.

Waar kunnen klanten Lock Secure voor inschakelen?

“Nou, dat is eigenlijk best veel”, zegt Michael. “Voornamelijk gaat dat om de slotenservice, dus de actieve storingsdienst. Het openen van deuren, het vervangen van sloten en het repareren van al het hang- en sluitwerk in en om de woning. Het behaalde certificaat voor het Politiekeurmerk sluit goed aan op onze werkzaamheden.”

Daarnaast kunnen klanten Lock Secure ook inschakelen voor het vervangen van houten deuren en kozijnen, het plaatsen van alarm- en camerasystemen, videosystemen, toegangscontrole en smart-locks en video-intercomsystemen.

Wat is het werkgebied van Lock Secure?

Lock Secure is gevestigd in Barendrecht. “Ons werkgebied is eigenlijk alles op maximaal 60 minuten vanaf Barendrecht voor reguliere klussen”, geeft Michael aan. “Mochten we nou tegen grotere projecten aanlopen, dan doen we dat landelijk.”

Waarom wilde je de PKVW-certificering behalen?

Met het beschikken over de PKVW-certificering straal je autoriteit uit, geeft Michael aan. Daarnaast willen ze graag de huidige én toekomstige klanten van Lock Secure meerwaarde bieden voor hetgeen dat ze al krijgen.

Kun je iets over jouw bedrijf vertellen dat klanten absoluut moeten weten?

Er is geen twijfel over mogelijk, dat is de liefde voor het vak. “We zijn hier erg gedreven en gemotiveerd in hetgeen wat we doen”, aldus Michael. Hij is ervan overtuigd dat ze het niet beter kunnen doen dan dat ze nu al doen.

André van Gestel over Lock Secure

“Recent mocht ik de audit uitvoeren bij Lock Secure, een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ik mocht aan tafel schuiven bij Michael, een man met liefde en passie voor zijn vak. Dat maakte dat de audit op een aangename en vlotte manier verliep”, aldus André van Gestel.

Vind een PKVW-bedrijf bij jou in de buurt

Woon je niet in de omgeving van Barendrecht? Dan vind je via Vakman een PKVW-bedrijf bij jou in de buurt.

 

 

 

 

Deel dit bericht