Nieuwe data PKVW-opleidingen 2022/2023

Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Het vergt de nodige kennis en expertise om te kunnen adviseren en beveiligen volgens de kwaliteitseisen van het PKVW. Als PKVW-beveiligingsadviseur ben je bevoegd om het PKVW te adviseren voor Bestaande Bouw. Als PKVW-bouwplanadviseur kun je conform het PKVW adviseren over Nieuwbouw en Bestaande Bouw, bijvoorbeeld aan een gemeente, projectontwikkelaar of een aannemer. Met een PKVW-opleiding ben je altijd op de hoogte van de kennis over beveiligen.

PKVW-beveiligingsadviseur

Als PKVW-beveiligingsadviseur geef je advies over het PKVW voor bestaande woningen en woongebouwen. Dit kun je zelfstandig doen, maar ook als medewerker van bijvoorbeeld een beveiligings- of bouwbedrijf. Met het diploma op zak ben je zeer goed in staat om woningen te beveiligen, bijvoorbeeld als erkend PKVW-beveiligingsbedrijf. Het diploma is 2 jaar geldig. De geldigheid kun je verlengen door de tweejaarlijkse opfrisdag te volgen.

De opleiding PKVW-beveiligingsadviseur wordt regelmatig aangeboden door Kiwa Training en SOBA. De eerstvolgende opleiding start op 21 oktober 2022.

Meer informatie over de opleiding en een overzicht van alle startdata.

PKVW-bouwplanadviseur

Als PKVW-bouwplanadviseur adviseer je zowel Bestaande Bouw als Nieuwbouw volgens de kwaliteitseisen van het PKVW. In de Bestaande Bouw gaat het om adviezen voor wooncomplexen. In de Nieuwbouw betreft het kavels, gebouwen en woningen. Deze adviezen geef je aan diverse afnemers van het PKVW. Bijvoorbeeld de gemeente, een projectontwikkelaar of een aannemer. De opleiding is interessant voor ontwerpers, stedenbouwkundigen, architecten, aannemers, werkvoorbereiders, hang- en sluitwerkleveranciers en andere belanghebbenden die hun kennis willen vergroten op het gebied van PKVW.

De opleiding wordt aangeboden door Kiwa Training. De eerstvolgende opleiding start op 14 november 2022.

Meer informatie over de opleiding en een overzicht van alle startdata.

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht