Woningcorporatie Servatius wint het beste bouwproject met PKVW-certificaat 2022

Woningcorporatie Servatius

Woningcorporatie Servatius creëert een veilige woonomgeving voor hun huurders door op alle nieuwbouwprojecten Politiekeurmerk Veilig Wonen toe te passen. Daarmee hebben ze de prijs voor beste project met PKVW-certificaat van 2022 gewonnen. De prijs kregen ze uitgereikt tijdens de Veilig Wonen dag. In deze video nemen Cor van Koert en Jean van Helden je mee in wat Servatius doet en hoe ze de prijs gewonnen hebben.

Woningcorporatie Servatius in Maastricht e.o. heeft het Politiekeurmerk tot standaard gemaakt in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Nieuwbouwprojecten worden conform het PKVW gerealiseerd inclusief certificatie. Daarnaast heeft Servatius ook op andere aspecten aandacht voor de veiligheid, bijvoorbeeld met Buurtteams. Servatius investeert in veiligheid voor haar bewoners. De jury heeft daarom woningcorporatie Servatius uit Maastricht als winnaar aangewezen van de prijs voor Beste bouwproject met PKVW-certificaat 2022.

Cor van Koert adviseert en certificeert de bouwprojecten van Servatius vanuit zijn adviesbureau Securikoers. Cor is al ruim 27 jaar betrokken bij het PKVW. Lees meer over Cor in dit interview.

 

Deel dit bericht