Het meest innovatieve inbraakwerende PKVW-product van 2022

Dulimex is een internationale importeur met een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, ketting en staalkabel. Zij zijn ook importeur van de Exceptor® kierstandhouder, dat door de bezoekers van de Veilig Wonen Dag 2022 tot meest innovatieve inbraakwerende product is gekozen.

Kierstandhouder

Het unieke van de Exceptor® is dat deze kierstandhouder in de vloer wordt aangebracht vlak achter de voordeur. Daarmee is deze de eerste in zijn soort die met de voet kan worden bediend. Zo levert Dulimex een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van inbraak in Nederland.

Taco Suerink is directeur van Dulimex en hij vertelt in deze video hoe hij in contact is gekomen met de uitvinder van de Exceptor® kierstandhouder. De Exceptor® is erop gericht om het gevoel van veiligheid te vergroten én de bewoners de gelegenheid te bieden het alarmnummer 112 te bellen.

Bekijk de video

Deel dit bericht