Opleiding PKVW-Bouwplanadviseur iets voor jou?

Opleiding bouwplanadviseur

Als PKVW-Bouwplanadviseur geef je adviezen aan een afnemer, bijvoorbeeld een gemeente, een projectontwikkelaar, woningcorporatie of een aannemer. Deze adviezen geef je op zowel Bestaande Bouwniveau als Nieuwbouwniveau, waarbij jouw advies tot een PKVW-certificaat kan leiden.

Als PKVW-bouwplanadviseur ben je vanaf de beginfase van de nieuwbouw of renovatie betrokken bij de bouwplannen.  Met jouw advies en kennis ontzorg je de bouwende partij bij het opleveren van veilige woningen.

Breed toepasbaar

De training is ook zeer interessant en biedt meerwaarde voor ontwerpers, stedenbouwkundigen, architecten, aannemers, werkvoorbereiders, hang- en sluitwerkleveranciers en andere belanghebbenden die hun kennis willen vergroten op het gebied van PKVW. Het advies van een bouwplanadviseur zorgt voor een veiligere en woninginbraakwerende leefomgeving.

Er is geen specifieke vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen aan deze training. De training wordt verzorgd door Kiwa FSS.  Kijk voor meer informatie op hun website of schrijf je direct in.

Eerstvolgende opleidingsdata

  • 4 mei 2023 08.30-17.00 uur
  • 11 mei 2023 08.30-17.00 uur
  • 17 mei 2023 08.30-17.00 uur
  • 24 mei 2023 08.30-17.00 uur

De opleiding wordt gegeven in Zaltbommel.

Deel dit bericht